Tuinbestrating Breda, Rijsbergen en Zevenbergen

tuinbestrating BredaBent u woonachtig in de regio West Brabant en op zoek naar een mooie bestrating voor uw tuin of rondom uw woning?
Voor alle soorten tuinbestrating te Breda kunt u terecht bij Egalisee Bestratingen. Vanzelfsprekend nemen wij de werkzaamheden van A tot Z uit handen. Egaliseren, stabiliseren, het plaatsen van worteldoek en veel meer.
Ons betrouwbare team werkt zorgvuldig en beschikt over de juiste machines, gereedschappen. Daarnaast beschikken we over een flinke dosis kennis en ervaring om de bestrating te Breda uit te voeren.

Steen- en tegelsoorten

Door de goede prijsafspraken leveren wij de tuinmaterialen tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt de steen- of tegelsoort naar wens kiezen voor uw tuinbestrating in Breda. Zo maken wij onder meer gebruik van:tegels leggen

  • Keramische tuintegels, nagenoeg onderhoudsvrij, prachtig om te zien
  • Schellevis, open structuurtegel, ook in een zwarte variant te verkrijgen
  • Hardsteen, duurzaam en kleurvast
  • Half verhardingen, zeer geschikt voor opritten
  • Betonsteen, ruime toepassing, gunstig geprijsd

bestrating etten leurIedere steensoort dient op eigen wijze geplaatst te worden. Zo wordt hardsteen altijd stabiel geplaatst, en het zand wordt vermengd met een ondergrond versteviging. Voor keramische tuintegels zorgen we voor een verdichte ondergrond en een perfect uitgevlakte oppervlakte om de tegels aan te branden. Voor iedere natuursteen bestrating te Breda bent u bij Egalisee aan het juiste adres.

Bestrating vragen of offerte?

onze bestrating specialistenWenst u meer informatie of een offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij komen graag bij u langs voor een goed gesprek! Kijk ook eens bij onze gerealiseerde projecten. Dan krijgt u een aardige impressie van onze werkzaamheden.