Bomen kappen Breda en omstreken

Boomverzorging is essentieel om een boom gezond te houden. Soms is een boom oud en niet meer te redden of staat de boom op een boomstrok weghalen bredaongewenste plaats. In dat geval kunt u de boom kappen. Voor het kappen van bomen in de omgeving van Breda kunt u Egalisee Bestratingen inschakelen. Wij bezitten, naast de juiste ervaring en kennis ook het correcte gereedschap. Bomen kappen te Breda is immers specialisten werk! 

Boom kappen, veilig en zorgvuldig

Veiligheid dient voorop te staan, en onze specialisten zijn extra waakzaam als de boom zich nabij woningen of gebouwen bevind. Het boom kappen geschiedt stapsgewijs, zorgvuldig en overzichtelijk.
Na de kap, blijft er een boomstronk met wortels over. Deze kunnen wij voor u weghalen.
Bij vrije grond, zonder eventuele kabels, gebruiken wij hiervoor een graafmachine.
Anders zullen wij een stobbenfrees gebruiken. Uw tuin zal, desgewenst, keurig worden opgeleverd. Op die manier kunt u de locatie verder bewerken, zoals het aanleggen van een gazon of terras!

bomen kappen breda boom kappen breda boom snoeien breda

 

Boom snoeien en verzorgen

Niet iedere boom hoeft gekapt te worden. Daarom is, naast bomen kappen in Breda en omstreken, Egalisee Bestratingen ook in te zetten als het gaat om het snoeien van een boom. Bomen snoeien is een essentieel onderdeel als het gaat om boomverzorging. Het houdt de boom gezond. Daarnaast kan een boom snel te groot worden. Bij een flinke storm kunnen takken breken en schade veroorzaken. Bel ons voor advies over bomen kappen of snoeien, wij helpen u graag! Wij zijn werkzaam in regio Breda. Ook in Oosterhout, Zevenbergen, Etten-Leur of Rijsbergen zijn wij u graag van dienst!

Wacht niet te lang, neem vandaag nog contact op!