Natuursteen bestrating Breda: Keramische tegels

Egalisee Bestratingen is de specialist als het gaat om het werken met natuursteen. Inmiddels hebben we dan ook ruime ervaring in natuursteen bestrating in Breda en ver daarbuiten. Sierbestrating is verkrijgbaar in diverse soorten en maten; hardsteen, leisteen, graniet; ieder soort heeft eigen specifieke kenmerken. Een nieuwe trend bij het gebruik van natuursteen voor buiten zijn keramische tegels.

Keramische tuintegelsaanleg tuinpad

Keramische tuintegels zijn gebakken, natuurstenen tegels die een prachtige uitstraling hebben. De harde, keramische tegels zijn kras vast en kleurecht en zeer geschikt voor de aanleg van een tuinpad of terras. Een bijkomend voordeel; keramische natuursteen bestrating is duurzaam, wordt nauwelijks glad en is vorstbestendig. Ons bedrijf werkt met de beste kwaliteit als het gaat om natuursteen bestrating in Breda.

Aanleg tuinpad of terras

Of het nu de aanleg van een tuinpad of een gehele tuinrenovatie betreft, allereerst brengen we graag uw wensen en voorkeuren in kaart. Wilt u een prachtige groene border naast uw natuursteen bestrating of een terras van keramische tegels met een prachtige overkapping? Ons team van ervaren tuin- en terrasspecialisten uit Breda helpen u graag!

De werkzaamheden voor de natuursteen bestrating te Breda of omstreken nemen we van A tot Z uit handen. Voor het plaatsen van de keramische tegels zullen we de ondergrond van de tuin goed bekijken, eventueel ophogen, stabiliseren en egaliseren. Indien nodig kunnen de keramische tegels ook op het beton verlijmd worden. Deze specifieke natuurstenen tegels worden met de hand gevoegd, hetgeen uw tuin een prachtige, authentieke uitstraling zal geven.

natuursteen bestrating    keramische tuintegels    natuursteen breda

Meer informatie over natuursteen bestrating Breda

Wenst u meer informatie over keramische tegels of een andere vorm van natuursteen bestrating voor uw woning te Breda? Neem dan contact op met een van de medewerkers. Wij denken graag met u mee! Ook een vrijblijvende offerte is eenvoudig op te vragen bij Egalisee Bestratingen uit Breda. Bekijk ook eens de eerder uitgevoerde projecten, van tuinrenovatie in Zevenbergen tot de aanleg van een oprit in Prinsenbeek.