Egalisee Bestratingen, aangenaam!

Wij zijn Anton Baremans en Bas Beekers. Een aantal jaren geleden waren we collega’s. De goede samenwerking destijds resulteerde in de oprichting van ons eigen bedrijf: Egalisee bestratingen V.O.F.

Egalisee bestratingen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Breda en omgeving. Naast secuur werken, professionaliteit en scherpe prijzen kunt u rekenen op uitmuntend vakmanschap. Bekijk al onze projecten!bestratingswerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in alle tuin- en bestratingswerkzaamheden. Van keramische buitentegels tot de aanleg van een vijver.
Evenals het plaatsen van een tuinhuis, overkapping, schutting of hekwerk.
Complete ontwerpen, de aanleg van een gazon, met gras of kunstgras, noem het maar op.

Ook het snoeien, kappen en rooien van bomen is geen enkel probleem. Wij bezitten over eigen materieel. Kortom, alles om uw tuin en bestrating te realiseren naar uw wens en budget.

Ons streven is door punctueel en ordelijk te werken, uw wensen te realiseren. Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf.
Door korte lijnen en goede contacten kunnen wij een uitstekend product voor concurrerende prijzen kunnen leveren. Al onze werkzaamheden zijn voorzien van garantie.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact op. Wij helpen graag!
Kijk ook eens naar de beoordelingen van klanten die u zijn voorgegaan. We zij er trots op!