Bent u op zoek naar een stratenmaker met vakkennis die voor u de bestrating te Etten-Leur van A tot Z uit handen neemt? Dan is Egalisee Bestratingen uit Breda u graag van dienst. Of het nu gaat om reguliere bestrating, of sierbestrating, onze specialisten helpen u graag. U kunt rekenen op uitmuntende kennis en zorgvuldig vakmanschap. Welke steen- of tegelsoort u wenst, Egalisee vertelt u graag iets meer.
Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, kunt u onze eerder uitgevoerde projecten bekijken. De mogelijkheden zijn legio, wat dacht u van een:

  • Stoep of tuinpad
  • Parkeerterrein of oprit
  • Terras of trap

bestrating etten leur   bestraten etten leur    stratenmaker Etten leur
Vanzelfsprekend zorgt Egalisee Bestratingen voor de juiste, stabiele ondergrond zodat uw bestrating te Etten-Leur niet vatbaar is voor verzakkingen. Voor uw bestrating heeft u de keuze uit verscheidene steensoorten als keramische tegels, Schellevis, hardsteen en vele andere soorten. Door de goede afspraken met onze leveranciers, geniet u van scherpe prijzen.

Sierbestrating en overige tuinwerkzaamheden

Naast werkzaamheden voor sierbestrating Etten Leur komt Egalisee ook bij u langs voor de aanleg van een gazon, het plaatsen van een schutting of overkapping, vijveraanleg of groenvoorziening. Alle werkzaamheden in en rondom uw tuin kunt u aan onze specialisten toevertrouwen!

Online offerte voor indicatie kosten bestrating Etten Leur

Graag komen we bij u langs in Etten-Leur om uw tuin- en bestrating wensen te bespreken. Woont u buiten Etten-Leur, in Zevenbergen of Zutphen? Geen probleem, Egalisee Bestratingen is werkzaam in de gehele Breda regio!
U kunt ook eerst online een offerte aanvragen. Op die manier krijgt u een indicatie van de investering. Heeft u aanvullende vragen? Bel dan met Anton Baremans (Tel: 06-53650609) of Bas Beekers (Tel: 06-38932453).