Gazon aanleggen in Breda of omgeving?

Egalisee Bestratingen helpt u graag. Bij de aanleg van een gazon komt veel kijken en is echt werk voor een specialist.
Een stabiele ondergrond, voorzien van goede afwatering is de basis, ook als het gaat om een gazon aanleggen in Breda. Onze specialiste helpen u graag, ook als u buiten Breda woont. U heeft, afhankelijk van uw wensen, bijvoorbeeld de keuze uit gazon soorten zoals:

  • Graszoden of grasmatten, handig bij een kleinere tuin.
  • Big Slaps, deze zijn van uitstekende kwaliteit, 50 m¹ lang en 1m¹ breed.
  • Zaaien van het gazon, een mooie grasmat tegen een aantrekkelijke prijs.
  • Kunstgras, prachtige grasmat, zonder dat u hoeft te maaien!

Gazon aanleggen breda    grasmat breda    gras breda

Uw grasmat juist behandelen.

Of u nu kiest voor graszoden of inzaaien, het is altijd van belang om met enige regelmaat te sproeien.
Een uitzondering is natuurlijk kunstgras.
Kiest u voor het inzaaien van het gazon? Houdt dan rekening met de juiste periode. U kunt het beste resultaat verwachten als u het zaaien plaatsvindt in april/ mei of augustus/ september. In het begin is het verstandig om het gras niet te belopen. Een graszode zal ongeveer na een kleine twee weken vastgegroeid zijn en vanaf dat moment kunt u het gazon belopen en het gras maaien. Bij Het inzaaien van gras duurt dit iets langer, tussen de drie en vijf weken.

Wilt u een gazon aanleggen te Breda maar bent u nog niet zeker van het soort gazon? Neem dan eens contact op, wij adviseren u graag!

Een gazon aanleggen en meer!

Een gazon aanleggen te Breda is een van de vele diensten waarvoor u bij Egalisee Bestratingen terecht kunt. Wenst u een prachtig tuinpad langs uw gazon of een mooie groene border?
Bij Egalisee bestratingen uit Breda kunt u terecht voor alle tuinwerkzaamheden. Van totale tuinrenovatie tot aan een terras van keramische tegels! U kunt rekenen op kwalitatieve producten, tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast zijn onze vakmannen echte specialisten en zullen ze uw tuin met zorg behandelen! Wilt u meer informatie of een offerte voor het aanleggen van een gazon te Breda of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op. De medewerkers staan u graag te woord.