Een hout betonschutting als erfafscheiding.

Een schutting in uw tuin is een perfecte manier van erfafscheiding. Er zijn vele soorten schuttingen te verkrijgen. Van groene schutting, begroeid met planten of Hedera (klimop) tot aan een prachtig hekwerk. Bent u op zoek naar een goed afsluitende schutting, met veel privacy, dan is een hout betonschutting iets voor u.

Hout beton schutting, duurzaam en mooi!

Een hout beton schutting is een vorm van erfafscheiding gecombineerd uit twee materialen, hout en beton. Het frame van de schutting bestaat uit beton, en voor de invulling kunt u kiezen uit diverse houtsoorten zoals Vuren of Bankirai.
Een dergelijke schutting is zeer duurzaam omdat het hout niet in contact komt met de grond en dus niet kan rotten aan de onderzijde. Daarnaast zorgt de schutting voor een goede afsluiting, eventuele huisdieren kunnen op die manier niet ontsnappen!

hout beton schutting    schutting hout beton    erfafscheiding stapelmuur    schutting

Erfafscheiding plaatsen of verwijderen

Of u nu kiest voor en hout beton schutting, een stapelmuur, een groene klimop schutting met gaas, of een composiet schutting, een erfafscheiding plaatsen is vakwerk. Een van de medewerkers komt graag bij u langs om de juiste maten op te nemen en het plaatsingsgebied te bekijken. Als de werkzaamheden van start gaan wordt de oude erfafscheiding, puin, of eventuele oude wortels verwijderd. De grond wordt geëgaliseerd en klaargemaakt voor de fundering.  Vervolgens zal de hout beton schutting geplaatst worden en kunt u genieten van uw nieuwe omheining.

Offerte voor een schutting?

Wenst u meer informatie of een offerte over erfafscheidingen of een van de andere diensten van Egalisee Bestratingen? Contact opnemen is eenvoudig. Wij helpen u graag!
Bekijk ook eens de eerder uitgevoerde projecten door Egalisee Bestratingen. Bijvoorbeeld de plaatsing van een schutting in de Haagse Beemden of de bestrating van een nieuwe oprit in Teteringen!