Bent u van plan een mooi terras aan te leggen in uw tuin?
Misschien een gezellige plek om gezamenlijk te dineren in de zomer of een verscholen plekje om te genieten van het eerste lentezonnetje? Een terras naar wens begint met de juiste tegelsoort. Gaat u voor een zwarte schellevistegel of kiest u een prachtige keramische tegel? Welke terrastegel u ook kiest, wij helpen u graag. Wist u dat keramische terrastegels leggen onze specialiteit is?

keramische terrastegels leggen    terras aanleggen    terras breda

Terras aanleggen met keramische tegels

Keramische tegels werden vroeger voornamelijk gebruikt in de keuken en huiskamer. De tegels met prachtige kleurschakeringen zijn nu ook te verkrijgen voor buiten. Ideaal voor een tuinpad of terras!
De tegels veranderen niet van kleur of vorm en worden ook niet glad na een regenbui.

Keramische terrastegels leggen gaat anders in zijn werk dan bij overige tegelsoorten. In Nederland kunnen we te maken hebben met een warme zomer maar ook met flinke vrieskou in de winter.
U wilt natuurlijk niet dat de keramische terrastegels los vriezen na de aanleg!
Een waterdoorlatende, goed verdichte, perfect op lichte afschot uitgevlakt ondergrond is daarom van groot belang bij keramische tegels leggen.

Egalisee Bestratingen

Egalisee Bestratingen neemt de aanleg van uw terras of tuinpad met keramische tegels, van A tot Z uit handen. Heeft u interesse in de aanleg van een tuinpad of terras, bijvoorbeeld met keramische tegels? Wij komen graag bij u langs. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen, online!
Bekijk ook eens onze andere diensten, zoals de aanleg van een gazon, het plaatsten van een schutting of het creëren van een nieuwe tuin, compleet ontworpen en uitgevoerd door Egalisee Bestratingen.