Voor uw bestratingswerkzaamheden rondom Breda is Egalisee Bestratingen uw partner. Of het nu een kleine – of grote bestrating betreft; Egalisee is de stratenmaker van Breda! Wij zijn in het bezit van de juiste gereedschap en de juiste kennis om uw wensen tot uiting te brengen. U kunt altijd rekenen op:

  • persoonlijk advies
  • keurige werkwijze
  • de beste kwaliteit 

Van tuinbestrating tot oprit, klinkers of tegels onze specialisten werken zorgvuldig en professioneel! 

Van oprit of terras, tot tuinaanleg

Onze stratenmakers uit Breda hebben ruime ervaring in de aanleg van bijvoorbeeld een parkeerterrein, oprit, terras of tegelvlonder. Van ophogen tot egaliseren, onze mannen weten van wanten. Bekijk eens de eerder uitgevoerde projecten van Egalisee Bestratingen.
Daarnaast kunt u vertrouwen op onze groene vingers. De aanleg van een gazon, de bemesting van uw tuin of het kappen van een flinke boom is dagelijkse kost voor de stratenmakers uit Breda.

stratenmaker Breda      Breda stratenmaker

Tegel en steensoorten bestrating

Wij komen graag bij u thuis om met u de verschillende mogelijkheden te bespreken. Enkele voorbeelden van steen-en tegelsoorten voor uw bestrating te Breda:

  • Betonsteen, hardsteen en kinderkopjes
  • Schellevis of keramische tegels

Iedere steensoort heeft unieke eigenschappen en een eigen uitstraling. Welke bestratingssoort u nu wenst, Egalisee Bestratingen helpt u graag. U kunt altijd rekenen op uitmuntend vakmanschap; netjes en precies. Ook de aanvoer en afvoer van materialen regelen wij van A tot Z.

Meer informatie over sierbestrating

Wilt u meer informatie over sierbestrating te Breda?
U kunt online een offerte aanvragen. Bellen kan natuurlijk ook, Bas Beekers (06-38932453) of Anton Baremans (06-53650609) staat u graag te woord.
Vanzelfsprekend komt de stratenmaker uit Breda ook bij u langs! Bent u woonachtig buiten Breda? Van bestrating in Etten-Leur, Roosendaal tot Oosterhout, Egalisee Bestratingen staat voor u klaar.