Wilt u uw tuin verwennen met een kleine of grote opknapbeurt? Misschien heeft u een nieuwe woning en wilt u uw tuin inrichten? Voor tuinaanleg in Breda en ruim daarbuiten is Egalisee Bestratingen u graag van dienst.
Onze ervaren medewerkers hebben al heel wat tuinen opgeknapt en aangelegd. De werkzaamheden kunnen wij vanaf de basis tot het eindresultaat uitvoeren.

  • Van grond aanvoer/ afvoer, ophogen of egaliseren
  • Van beplanten tot bemesten
  • Van gazonaanleg tot terras met overkapping

Offerte voor sierbestrating

Aanleg van de tuin: uw wens staat centraal

Bij de aanleg van een tuin of gazon beginnen we met een inventarisatie. We horen graag welke wensen u heeft en welke beplanting u aanpreekt. Op zoek naar een strak gazon met kleurrijke border? Liever een knusse tuin met een heerlijk terras? Onze specialisten kijken naar de optimale groeiomstandigheden en samen komen we tot een tuinontwerp dat past bij uw stijl. Een kleine of grote tuin, een beperkt of uitgebreid budget, onze medewerkers hebben genoeg inspiratie om uw droomtuin te creëren!

tuinaanleg in breda    tuin aanleggen breda    aanleg van de tuin

Winter of zomer, de tuinaanleg in Breda kan beginnen

Veel mensen wachten tot de zomer voor de aanleg van de tuin. Dat is prima. Eigenlijk is ieder seizoen geschikt om een tuin aan te leggen. Begin bijvoorbeeld in de herfst of winter met het verzamelen van ideeën voor de tuinaanleg in Breda. Zolang het weer ’t toelaat kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren en voortzetten. Op die manier kunt u met het eerste voorjaarszonnetje genieten van uw prachtige tuin. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw tuin? Wenst u een vrijblijvende offerte? Geen probleem. Neem ook  eens kijkje op onze projectenpagina.