Is uw tuin toe aan een (kleine) opknapbeurt? Een nieuw tuinpad langs uw gazon, een prachtig terras achter uw woning? Voor al uw tuinwerkzaamheden en sierbestrating in Breda kunt u vertrouwen op Egalisee.  Graag vernemen wij uw tuinwensen en maken een plan van aanpak. Wij beschikken over het juiste materieel en kennis om kleine en grote werkzaamheden aan te kunnen. Of het nu gaat om een authentiek Schellevis patroon of een strak pad van keramische tegels, wij zijn de bestrating specialisten van Breda en omgeving.

Wij leveren alle materialen tegen lage prijzen. U kunt de tegel- of steensoort naar wens kiezen voor uw sierbestrating in Breda. Zo maken wij onder meer gebruik van:

  • Keramische tuintegels, nagenoeg onderhoudsvrij, prachtig om te zien
  • Schellevis, open structuurtegel, ook in een zwarte variant te verkrijgen
  • Hardsteen, duurzaam en kleurvast
  • Half verhardingen, zeer geschikt voor opritten
  • Betonsteen, ruime toepassing, gunstig geprijsd

sierbestrating in breda  breda sierbestrating      sierbestrating rijsbergen
Ook voor werkzaamheden buiten Breda, bijvoorbeeld in Rijsbergen, Zundert, Oosterhout of Etten-Leur kunt u gebruik maken van onze diensten.

Uw tuin netjes van A tot Z

Naast sierbestrating in Breda, kunt u een beroep op ons doen voor:

  • Tuinaanleg, van het gazon tot het verzorgen van de beplanting
  • Het plaatsen van een vlonder of het creëren van een vijver
  • Snoeiwerkzaamheden, kappen van bomen
  • Plaatsen van een erfafscheiding, tuinhuis of overkapping

Specialisten in sierbestrating in Breda

Ons team bestaat uit diverse vakmannen en vrouwen. Onze specialist op het gebied van sierbestrating komt graag bij uw langs. U kunt uw wensen kenbaar maken en kijken naar de gewenste steensoort. Wij maken voor u een offerte op maat en nemen de werkzaamheden van A tot Z uit handen. Wij van Egalisee Bestratingen luisteren goed naar uw wensen en werken zorgvuldig.
offerte voor sierbestrating

Vakmanschap aantrekkelijk geprijsd.

Bij Egalisee Bestratingen kunt u rekenen op een flinke dosis vakmanschap. Door de onze kennis en ervaring te combineren met uw tuin- en/of sierbestrating wensen, kunnen we ieder project succesvol maken! Voor ieder budget is er wel een passende oplossing.

Door de goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij de benodigde, kwalitatieve tuinmaterialen zeer aantrekkelijk geprijsd leveren. Neem eens een kijkje bij de uitgevoerde projecten om een indruk te krijgen van onze vakmanschap. Heeft u vragen of wilt u graag dat we een keer langskomen? Bel dan met dhr. Bas Beekers (06-38932453) of dhr. Anton Baremans (06-53650609).